Vestiging Venray
Vestiging Venray
Tel: 0478-750320 info@ronyautos.nl
Ma — Za: 9.00 — 18.00

APK

APK

De APK keuring is de verplichte jaarlijkse keuring van uw auto. Tijdens een APK keuring controleren wij alle zaken die ervoor zorgen dat u zo veilig en milieuvriendelijk mogelijk rondrijdt.

U hoeft gelukkig niet zelf bij te houden wanneer het weer tijd is voor de APK keuring. De RDW stuurt vroegtijdig een herinnering wanneer uw auto gekeurd moet worden. U kunt ook controleren wanneer het weer tijd is voor de APK Keuring op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer.

Prijzen
De kosten van de APK keuring bedragen € 34,95 per keuring voor benzine of LPG. Bij dieselauto’s komt een toeslag bij voor de roetmeting en bedragen de kosten € 49,95. Deze kosten zijn exclusief de kosten van eventuele reparaties of werkzaamheden die nodig zijn voordat uw auto goedgekeurd kan worden. U ontvangt een kostenindicatie van eventuele werkzaamheden en / of onderdelen, voor wij de verbeteringen doorvoeren.

Een deeltjestest bedraagt: € 69,95

Rony Auto’s

U kunt bij Rony Auto’s terecht voor allerlei soort mankementen aan uw auto. Of u nu te maken hebt met een ongeval, autopech of periodiek onderhoud wenst aan uw auto, we staan klaar om u te helpen. Bekijk onze diensten en maak een afspraak, zodat u met een gerust gevoel de weg op kunt.